Счетоводни услуги за заведения и ресторанти

Счетоводни услуги за заведения и ресторанти

Счетоводни услуги за заведения и ресторанти

Счетоводни услуги за заведения и ресторанти

Заведенията винаги са били привлекателно място, на което човек може да отиде, да хапне вкусна храна, да се посмее с приятели за няколко часа.

Цялостно погледнато, те са място, на което човек може да забрави за кратко проблемите от различно естество.

Е, не всичко, обаче, е такова, каквото изглежда. Замисляли ли сте се, когато сядате да прекарате приятно в някое заведение какво всъщност струва човек да го издигне от нулата, да започне да го рекламира, да стане известен в града и хората да приемат ресторантчето или бара му за основна част от почивните дни?

Това, което ви описахме току-що струва адски много усилия. За да се създаде и издигне едно заведение от нулата до върха човек трябва да вложи сериозно количество ресурси от различен аспект.

От една страна, трябва да се направи ясна концепция какво се изисква от това заведение като вид храна, която се продава на клиентите.

От друга страна, трябва да се проведат куп срещи още от самото начало, за да се уточнят дистрибуторите на напитки и продукти.

Всички тези операции са свързани с приходи, разходи, финансови отчети, заплати и най-вече – разрешителни и прозрачност.

За разрешителните един счетоводител почти с нищо не може да ви помогне, но за тези хора прозрачността е първа задача и постигането ѝ е тяхно основно умение.

Кадърните и можещи счетоводители от account-bg.net могат да свършат чудеса с вашия ресторант във финансов аспект стига да им дадете необходимия достъп до цялата информация и парични потоци.

Има ли значение какъв вид дейност осъществява ресторантът

Дали е пицария, дали е ресторант, предлагащ японска кухня или е някакъв вид нощен бар – няма значение.

Добрата счетоводна къща ще свърши всякакъв вид работа стига да усети вашето доверие в тях.

За специалистите на Счетоводна къща ИРМАТИ няма значение какъв вид бизнес се опитвате да задвижите, те ще се доверят на това, че имате идея и визия за бъдещето и ще ви помогнат в името на вашия успех.

Колко струва да се осчетоводи заведение

Няма вариант, в който някой от нашите служители да успее да ви даде точна цифра за услугата, от която се вълнувате.

Не е възможно, защото особено този бранш се характеризира с изключителна индивидуалност по отношение на нуждите на всеки клиент.

Свържете се с наш счетоводител, за да си уговорите консултация в лична среща, на която вие да представите нуждите си, а професионалистите ни да ви поставят индивидуална оферта.

  • Изготвяне на счетоводен план според нуждите на бизнеса
  • Дългогодишен опит в осчетоводяването на заведения за хранене
  • Експертни съвети относно оптимизирането на разходите

Контакти