Счетоводство на автосервизи

Счетоводство на автосервизи

Счетоводство на автосервизи

Счетоводство на автосервизи

Счетоводни услуги за автосервиз

В държава като България, където масово се карат употребени автомобили, няма как бизнеси като автосервизите и автоморгите да не процъфтяват.

Буквално на всеки ъгъл можем да видим работещ автосервиз, който предлага специализирани услуги или общи такива.

Какво трябва да знаете, ако искате да сте собственик на сервиз за автомобили? На първо място, че не трябва да пренебрегвате приходно-разходната част на вашия бизнес и на второ — трябва да сте добре запознати с данъчното облагане в България за този тип дейност.

Разбира се, няма как да сте напълно наясно с всяко едно нещо в българското законодателство – за това има хора, които практикуват професионално подобна дейност, а едни от тези хора са именно счетоводителите.

Ако искате бизнесът ви да е изряден и да може да се фокусирате върху това, което е наистина важно, а именно оперативната част, се доверете на професионални счетоводни услуги от ИРМАТИ ЕООД

Автосервизи – защо имат нужда от осчетоводяване

Много хора са на мнение, че автосервизите се намират в сивия сектор и това мнение е до голяма степен вярно.

Немалка част от тези бизнеси оперират, без да издават съответната фактура, нито пък да отчитат данъци.

За това, разбира се, си има съответните санкции и наказания, които често стигат и до закриване на автосервиза.

Най-големият негатив на такива сервизи, обаче, отива за крайния потребител – често подобни места нямат никакви лицензи, нито пък разрешения, и качеството на предоставяната услуга е под всякаква критика.

Ако вие искате да управлявате успешен бизнес, който да се развива устойчиво и който е в пълно съответствие с всички законови норми и разпореждания, обърнете се към професионална счетоводна къща.

Ние не само ще гарантираме вашата изрядност пред държавата, ние ще работим и за вашия бизнес, като се фокусираме върху оптимизацията на разходите с цел намаляването им и постигането на по-голяма оперативна печалба.

ИРМАТИ ЕООД — най-добрият приятел на автосервизите

В нашия над двадесетгодишен опит сме работили с много и различни видове бизнеси, включително автосервизи, които днес се нареждат на челните места по разпознаваемост и успешност в бранша.

Ето защо вярваме, че нашият екип е достатъчно опитен и специализиран в тази ниша, за да докара резултатите, от които вашият бизнес се нуждае.

Не се колебайте и не губете време с хора, които не могат да го оправдаят — изберете професионализма и ИРМАТИ ЕООД.

✅ Професионални съвети за автосервизи
✅ Оптимизация на разходите на сервиза
✅ Спазване на всички закони и регулации за автосервизи

Счетоводство на автосервизи от счетоводна къща ИРМАТИ ЕООД

Счетоводни услуги
Контакти